Hop til indholdet.

 

I løbet af vinteren har Idealcombi afholdt Åben Fabrik-arrangementer for mere end 180 fagfolk.

Interessen har været stor og det har været nødvendigt at arrangere yderligere fire Åben Fabrik-arrangementer, for at få plads til alle. I alt har mere end 180 arkitekter, tømrere, byggemarkeder, bygningskonstruktører m.m. været en tur forbi fabrikken i Hurup.

Ud over en præsentation af Idealcombi og en rundvisning på et af Europas mest højteknologiske produktionsanlæg for vinduer og døre, har arrangementet også indeholdt et mini-energiseminar, hvor deltagerne fik viden om energioptimering og gode tips til at skabe den bedste byggeoplevelse.

Idealcombi planlægger yderligere arrangementer til efteråret, så hold øje med hjemmesiden.

En af deltagerne udtaler følgende:
”Som en modsætning til Idealcombi´s produkter, lukker folkene bag Idealcombi varme ud til deres besøgende.

En humoristisk sans for kommunikation har præget vores besøg på den nordjyske vinduesfabrik.

”Åben fabrik” var en oplevelsesrig dag, der gav indsigt i, hvad vi danskere produktionsteknisk kan præstere. Professionelle fabriksomgivelser, der er struktureret efter leanprincipper, munder ud i dansk industrihåndværk i bedste kvalitet.

I Salling Byggerådgivning står vi ofte over for at skulle rådgive omkring valg af vinduer. Dette valg, om det så er Hr. og fru Jensen eller større ejerforeninger, gøres lettere i et inspirerende professionelt miljø.

At tilgodese og bevare den eksisterende bygningsmasse og være medvirkende til energioptimeringer, for slet ikke at tale om knivskarp rådgivning i øjenhøjde kan til tider være en kunst –  derfor følger vi i Salling Byggerådgivning løbende med i udviklingen.
Vores kunder fortjener kun det bedste, og det er vores opgave at sikre, at de får den bedst mulige vejledning til valg af vedligeholdelse af deres bygningsmasse.

Et vinduesvalg er et totaløkonomisk valg med mange parametre. Vi har en rigtig god sparring med rådgiverne hos Idealcombi, hvilket ofte medvirker til det rigtige valg for vores kunder.”

Mette Teglhus Snedker Bygningskonstruktør / Projektleder Salling Byggerådgivning A/S

 

Vis knapper
Skjul knapper