Hop til indholdet.

Idealcombi har leveret næsten 900 danskfremstillede vindues- og dørelementer i serierne Futura+ og Futura+i til første etape af ”Brødfabrikken” i det eftertragtede boligområde Løren i Oslo

Fra 1929 til 2011 holdt et bageri til på grunden og der duftede dejligt af bagværk.

Med boligprojektet Brødfabrikken har man revet de eksisterende bygninger ned og bygget nyt med inspiration fra Sluseholmen i København.
Man bringer den gode atmosfære ind i nye moderne lejligheder med solrige altaner, skønne tagterrasser, smarte planløsninger, børnehave og – naturligvis et bageri.
Arkitekterne har tegnet boliger af høj kvalitet med en international stil og flere familietilpassede løsninger.

Hele Lørenområdet har længe været et satsningsområde i bydelen Grünerløkka og vil fremstå som et af de mest attraktive boligkvarterer i Oslo, når det står færdigt.

Monteringen, som udføres af BundeBygg AS, en af regionens førende entreprenører, er i fuld gang og hele projektet forventes afsluttet i 3. kvartal 2017.
Vi har haft et godt samarbejde med bygherren Stor-Oslo Eiendom og entreprenør BundeBygg AS, og kan samtidig glæde os over at hele projektet har været referencen til flere nye spændende projekter i Norge, siger salgsdirektør Claus Winther

De slanke rammer og store glasflader giver tilsammen en unik mulighed for at designe ethvert byggeri i slanke og enkle linjer. Oven i købet har Futura+ en rekordhøj energiperformance og en bred funktionalitet.
Futura+ og Futura+i opfylder alle krav til en topmoderne bolig.

 

 

idealcombi-build-it-awards-2016-best-windows-winner
Vis knapper
Skjul knapper