Hop til indholdet.

Idealcombi Futura+ udadgående facadesystem bliver nu opgraderet med forbedrede energiværdier

Den seneste opgradering tager fokus på produktløsningerne med 3-lags lavenergiruder, hvor værdierne for det energimærkede referencevindue nu bringer U-værdi ned til 0,74 og Eref op til +30,6.

I gennem de seneste seks år har det innovative og fleksible facadesystem Futura+ sat standarden for moderne og minimalistisk vindues- og dørdesign med høj energieffektivitet.

Futura+ blev lanceret i 2010 som det første komposit vindue i Europa, der inkorporerer isoleringsmaterialet PUR, som afbryder kuldebrozonen mellem vindueskonstruktionens udvendige klimaskærm i aluminium og de indvendige trædele.

Konstruktionen er indtil videre den eneste af sin art og sikrer produktet et minimalt varmetab og højere kanttemperatur i randzonerne og dermed kraftigt reduceret mulighed for kondensdannelse.

Ikke alene er Futura+ det første vinduessystem med isoleringsmaterialet PUR som standard, men også det eneste vinduessystem som kan kombineres med indad- og udadgående funktioner i nøjagtige udvendige design med en stringent og slank 53 mm udvendig klimaskærm.

Kombinationen af innovation, dansk produktionskvalitet og det danske design gør Idealcombi Futura+ unik på markedet.

Udviklingen af facadesystemet Futura+ resulterede i prisen som vinder i kategorien “Best Windows 2016” i den store engelske Build It Award 2016.

Med denne nu helt friske energiopgradering i Futura+ udfordrer Idealcombi derfor igen i år kategorien “Best Windows 2017” som kåres i efteråret.

Idealcombi Futura+ bliver benyttet i enhver type byggeprojekt –  fra renovering og tilbygninger til nye bygninger, passivhuse samt offentlige og erhvervsmæssige projekter.

De nye energioptimerede elementer vil gå i produktion i begyndelsen 2017 med første leverancer fra midten af ​​marts.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om den opgraderede generation af vindues- og dørsystemet Idealcombi Futura+.

 

Vis knapper
Skjul knapper