Hop til indholdet.

Norske vinduesekspert KONSEPT FASADE starter forhandling af Idealcombi vinduer og døre

Stigende efterspørgsel på vinduer og døre af højeste kvalitet fra norske arkitekter leder til stærkt samarbejde.

Danske vinduesproducent Idealcombi har været minimalt til stede på det norske byggemarked de seneste 4 år.

Årsagen har været, at efterspørgslen var til stede, men da vi skulle håndtere salget fra Danmark, var vi for langt væk fra marked og norske kunder.

Efterspørgslen fra norske arkitekter er dog stadig stigende, da Idealcombi tilbyder branchens stærkeste energiværdier og vindueskonstruktioner i et unikt design, som matcher norsk byggestil i ”High End”-segmentet.

Norske Konsept Fasade har eksisteret i mange år og har i alle år beskæftiget sig med salg af vinduer i minimalistisk design fra anden leverandør.

Sortimentet har dog ikke været fuldendt, idet man blandt andet manglede de indadgående vinduer og døre i samme stil, hvilket de norske arkitekter har efterspurgt.

Konsept Fasade og Idealcombi har derfor de seneste måneder diskuteret muligheden for at indgå i et tættere samarbejde med sigte udelukkende på ”High End”-byggeopgaver i Oslo regionen.

 

Tanken er nu en realitet!

Og målet er ikke at blive leverandør på linje med andre producenter af vinduer og døre.
Målet er at være markedets nicheleverandør på prestigebyggeri og opgaver, som stiller skrappe krav til ikke blot design, men også til lang levetid og ultimativ brugerkomfort.

”If quality is an issue, we are your partner”

Idealcombi ser frem til samarbejdet med Konsept Fasade, som bliver Approved Idealcombi Dealer med showroom i Frederiksstad.
Et dyrt og unikt produkt kræver de bedste montører – og Konsept Facsade er veletableret med en årelang referenceliste, og har derfor erfaringerne og kvaliteten i salg og montage af vinduer.

”Samlet set betyder det, at vi ser frem til et nyt spændende nyt set-up i Norge, som vi forventer os meget af” siger salgsdirektør Claus Winther fra Idealcombi.

 

Claus Winther

 

Vis knapper
Skjul knapper