Hop til indholdet.

I forbindelse med en gennemgående renovering af Tjur- og Tejstgården i Greve er valget af vinduer faldet på 3-lags Idealcombi Frame IC med glaslistemarkering og natureloxeret aluminium udvendigt. Med den højisolerende og uforgængelige kerne af PUR, ligger produktserien i den absolutte top af energirigtige produkter på markedet.

Tjur- og Tejstgården er en almennyttig boligorganisation ejet af Greve Boligselskab.
Bebyggelsen er opført i 1976-1977 og består i dag af 448 boliger fordelt på 2-værelses lejligheder i 1-plan og 3-, 4- og 5-værelses rækkehuse i 2-plan. Der er ligeledes 22 ungdomsboliger fordelt på 16 1-værelses og 6 2-værelses lejligheder.

I samarbejde med Enemærke og Petersen A/S, som tidligere har haft gode erfaringer med Idealcombi, fandt vi sammen en løsning på projektet, som er udformet som en helhedsløsning, som tilfredsstiller alle parter i byggeriet.

Til projektet er valgt flere forskellige funktioner heriblandt vendbare, topstyrede, terrassedøre og fast karm.

Med valget af Idealcombi Frame IC og facadeplader fra Ivarsson A/S, gennemgår hele bebyggelsen både et designmæssigt og et energimæssigt løft.

Idealcombi har startet levering af elementer til første prøveblok i det store byggeri, som forventes afsluttet indenfor 2 år. Vi glæder os til at følge udviklingen i byggeriet i de næste par år.

Rådgivere: Danakon A/S / Arkitema

Entreprenør: Enemærke & Petersen a/s

Vis knapper
Skjul knapper