Hop til indholdet.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier har tildelt Idealcombi Årets Efteruddannelsespris 2018 efter indstilling fra EUC-Nordvest og VUC Thy-Mors.

Mikael Søgaard fik overrakt prisen af Michael Kaas-Andersen, Formand for Danske Erhvervsskolers VEU Udvalg

“Det er en pris vi er meget stolte af at modtage! Vi er glade for, at blive anerkendt for det arbejde, vi går og gør i dagligdagen.

Vi har som virksomhed et konstant behov for at udvikle vores medarbejderes kompetencer. Det gælder både de faglige, der er vigtige for at kunne betjene maskiner og udstyr, så vi kan producere vores vinduer og døre.
Men i lige så høj grad udvikling af personlige kompetencer, som f.eks.  kompetencer til at kunne indgå og bidrage i et team, og kompetencer til god kommunikation/dialog med kollegaer. 

Et efteruddannelsesområde, som har vores særlige opmærksomhed er læse- og skrivefærdigheder.
Vi har en del ansatte, der er ordblinde, og gennem en årrække har vi afviklet OBU kurser i samarbejde med VUC. Der er mange ”gode” historier, som kan fortælles herfra. Bl.a. om en medarbejder, sidst i halvtredserne, som aldrig havde læst højt for sine egne børn. Efter et OBU forløb læser hun nu for og sammen med sine børnebørn.

Gennem vores tætte samarbejde med EUC-nordvest og VUC Thy-Mors har vi formået, at afvikle kurser der uddanner vores medarbejdere, så de er endnu bedre klædt på til de krav, som en moderne arbejdsplads stiller til deres ansatte.

Det er vigtigt for den enkelte medarbejder – det er vigtigt for virksomheden – og det er vigtigt for arbejdsmarkedet.” – Mikael Søgaard, Teknisk direktør – Idealcombi A/S

 

Efteruddannelsespris
Michael Kaas-Andersen, som er formand Danske Erhvervsskolers VEU Udvalg, overrakte prisen til Mikael Søgaard

 

 

 

Vis knapper
Skjul knapper