Hop til indholdet.

… denne gang i London med stor ordre til Blackwall Reach

3.000 Futura+ og Futura+i facadeelementer skal Idealcombi levere til projektet Blackwall Reach, som er beliggende i hjertet af London.

Der er efter et BREXIT-vakuum nu atter kommet gang i det engelske byggeri og det har igen sat skub i de større vinduesordrer hos Idealcombi, som således aktuelt står for at skulle levere 3.000 elementer i løbet af de næste 7 måneder.

Der skal leveres et bredt mix af sortimentet fra fabrikken i Thy med indadgående kip-/drejevinduer, vinduer med fast karm, terrassedøre og skydedøre.

Idealcombi er blandt andet valgt til projektet på design og energiperformance.
Vores unikke muligheder for at modulere på tværs imellem vore produkters udseende og egenskaber, giver arkitekten mulighed for at gå helt ned i detaljen, hvor arkitektur, funktion og performance skal imødekommes på et højhusbyggeri som Blackwall Reach.

Projektet er tegnet af de kendte arkitekter Karakusevic Carson Architects, som vandt opgaven i en international arkitektkonkurrence.

Fase 1B af Blackwall Reach Regeneration projektet består af tre bygninger i form af højhuse på mellem 10 og 24 etager.

Projektet kommer i første etape til at rumme 242 eksklusive lejligheder kendetegnet af bæredygtighed, åbne rum og fleksible vinterhaver med store vinduespartier.

Se projektets engelske side her

 

Billeder venligst udlånt af Blackwall Reach London E14

 

Vis knapper
Skjul knapper