Hop til indholdet.

Nu begynder levering og montering af knap 1.200 elementer fra Idealcombi i Thy til Ship 2.

SHIP byggeriet bliver opført på den yderste del af Aarhus Ø ved lystbådehavnen, Aarhus bugten og Jette Tikjøbs Plads, en attraktiv placering i et område hvor sejlerlivet, vandet og udsigten til skoven sætter sit helt eget præg på byggeprojektet.

»Ship-byggeriet har en meget blandet sammensætning af boliger, og der er lejligheder i alle prisklasser. Vi mener, at det er den absolut bedste beliggenhed på havnen, og vi besluttede os for at opføre et byggeri, som er arkitektonisk flot og harmonerer godt med de så kendte Lighthouse og Z-huset.
Vi har tænkt meget på de kommende brugere af ejendommen og stort set alle lejligheder får både dag- og aftensol og udsigt til grønt,« siger Bygherre Olav de Linde.

Idealcombi´s produkter er blevet blåstemplet til opgaven af Bygherre Olav De Linde. Blandt andet på grund af etagehøje skydedøre, indadgående terrassedøre i den unikke smalle Futura+i produktserie, samt specielt udviklede glas til glas hjørner i den samme smalle vinduesprofil.
Sammensætningen af Idealcombi produkterne i serierne Futura+ udadgående og indadgående Futura+i er suppleret med Nation IC serien og er valgt på et minimalistisk design, som giver indretningerne et særkende med stort lysindfald og et højt æstetisk udtryk, som arkitekt og bygherre var enige om særligt vil klæde byggeriet.

Hvor flere leverandører måtte give op under Arkitema arkitekternes projekteringsfase grundet et arkitektonisk designkrav til de 391 skydedørselementers højde, kunne Idealcombi’s nye skydedør imødekomme dette og samtidig opfylde bygherres krav til høj kvalitet, dansk design og varig stabilitet ved brug.

Ship 2 bliver opført med et samlet etageareal på små 25.000 m2 som er omfattet af 202 eksklusive lejligheder og en tilhørende erhvervsdel.

JFP A/S er hovedentreprenør på det samlede byggeri og opgaven er særlig prestigefyldt som den største entreprise nogensinde for den midtjyske entreprenør.

Byggeriet er allerede i fuld gang og de kommende lejligheder i Ship-byggeriet ventes klar til indflytning i 2020

 

Ingeniør: Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma
Arkitekt: Arkitema Architects
Bygherre: Ejendomselskabet Olav de Linde

 

Vis knapper
Skjul knapper