Hop til indholdet.

… Stillingen er besat …

 

 

Har du lyst og energi til at prøve kræfter med dit købmandstalent hos en af Danmarks største producenter af vinduer og døre?
Så kan Idealcombi A/S tilbyde dig en 2 årig uddannelse i vores indkøbskontor i Hurup, hvor vi har store ambitioner, ligesom dig!

Jobbet:
Du vil indgå et dynamisk team af indkøbere der hele tiden arbejder på at optimere forsyningskæder til glæde for vores produktion og vore
slut kunder. Selve arbejdet vil som udgangspunkt foregår på vort kontor i Hurup med IT og telefon som de primære arbejdsredskaber.
Du deltager derudover i arbejdet med gennem Lean at optimere vore forsyningskæder, hvilket fordre gode samarbejdsevner på alle niveauer, samt en god forståelse af såvel sprog som tal.

Din profil:
• Du har bestået HHX eller HG2 med et godt resultat
• Vi forventer at du er stabil, selvstændig, har flair for IT og er udadvendt.
• Du har et godt humør og kan bevare overblikket i en travl og hektisk hverdag, samt at du trives med at der stilles høje forventninger til dig og dit arbejde.

Vi tilbyder dig:
En spændende og personlig udfordrende uddannelse på et højt fagligt niveau.
Du bliver en del af en indkøbsafdeling der vil være de bedste til at skabe de stærkeste supply chains i vores industri.

Yderligere information:
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte indkøbschef Jørgen Bonderup på 40180929.

Send din ansøgning til Jørgen, på email jbo@idealcombi.dk, og skriv indkøbselev i emne feltet.

Ansøgningsfrist 1. maj 2017

Ansættelse snarest muligt – vi holder derfor løbende samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Idealcombi har, siden det første vindue blev fremstillet i 1973, haft domicil i Thy, og hovedsædet i Hurup rummer i dag 100.000 m2 til produktion og administration med mere end 550 ansatte. Herfra har Idealcombi gennem mere end 40 år fremstillet vinduer og yderdøre i høj kvalitet. Innovation er et grundlæggende omdrejningspunkt i virksomheden, og man stræber kontinuerligt og målrettet efter at være først, når det gælder udvikling af vinduer og døre til nutidens og fremtidens behov – væsentligste parametre er design, funktion, energiforbrug og optimal miljøvenlig produktion, hvor hver eneste medarbejders kompetencer er en afgørende faktor.  

Vis knapper
Skjul knapper