Hop til indholdet.

STILLINGEN ER BESAT

 

Ser du forbedringspotentialerne i arbejdsgange og processer? Tager du naturligt teten og skaber en tydelig vej til forandringer?

Vi søger en Lean projektleder til vores HR-, Lean- og kvalitetsafdeling, som kan bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. Som projektleder får du, sammen med gode kolleger i teamet, ansvaret for at drive virksomhedens forbedringsarbejde fremad. Opgaverne vil være mangeartede og du får en stor kontaktflade på tværs af organisationen.

 

Jobbet:

  • Planlægge og facilitere forandringsprocesser, workshops og PDCA’er for både kolleger og ledere.
  • Planlægge og koordinere A3-projektopgaver som er initieret af ledelsen.
  • Støtte til og opgaveløsning med den øvrige organisation.
  • Træning og coaching af ledere og lederaspiranter.
  • Rekruttering af produktionsmedarbejdere.

 

Faglige- og personlige kompetencer

Vi forventer, at du har erfaring inden for projekt-, proces- og/eller forandringsledelse, og at du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i komplekse processer og forstå dine kollegers og lederes udfordringer og behov. Du har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner, og du kan koordinere og bringe vigtige samarbejdspartnere og kolleger i spil, for at sikre gennemarbejdede processer og forbedringer.

Du har en relevant uddannelse og gerne erfaring fra lignende stillinger indenfor LEAN, forandringsledelse eller procesarbejde. Vi forventer, at du er fortrolig med de gængse LEAN værktøjer.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med personaleledelse og/eller konsulentarbejde.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og kvalitetschef Jesper Sørensen på tlf.: 40182451 eller mail jso@idealcombi.dk

 

Ansøgning

Ansøgning – https://app.jobmatchprofile.com/atsepk/idealcombi-as/twwwd5/lean-projektleder

 

Ansøgningsfristen er den 30.06.2020. Ansøgninger behandles løbende og vi indkalder løbende til samtaler.

 

 

Vis knapper
Skjul knapper