Hop til indholdet.

 – STILLINGEN ER BESAT –

Ser du forbedringspotentialerne i arbejdsgange og processer? Tager du naturligt teten og skaber en tydelig vej til forandringer?

Vi søger en projektleder til vores HR-, LEAN- og kvalitetsafdeling, som kan bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. Som projektleder får du, sammen med gode kolleger i teamet, ansvaret for at drive virksomhedens forbedringsarbejde fremad. Opgaverne vil være mangeartede og du får en stor kontaktflade på tværs af organisationen.

Er det interessant for dig, så har du nu muligheden for at blive en del af Idealcombi – Danmarks største vinduesfabrik beliggende i det smukke Thy.

Jobbet:

  • Planlægge og facilitere forandringsprocesser, workshops og PDCA’er for både kolleger og ledere.
  • Understøtte og udvikle IC-træningssystem, herunder rollen som TWI ”train the trainer”.
  • Støtte til og opgaveløsning med den øvrige organisation.
  • Facilitere forbedringsteams i produktionen.
  • Træning og coaching af ledere og lederaspiranter.
  • Rekruttering af produktionsmedarbejdere.

 

Faglige og personlige kompetencer

Vi forventer, at du har erfaring inden for projekt-, proces- og/eller forandringsledelse, og at du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i komplekse processer og forstå dine kollegers og lederes udfordringer og behov. Du har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner, og du kan koordinere og bringe vigtige samarbejdspartnere og kolleger i spil, for at sikre gennemarbejdede processer og forbedringer.

Du har en relevant uddannelse og gerne erfaring fra lignende stillinger indenfor LEAN, forandringsledelse eller procesarbejde. Vi forventer, at du er fortrolig med de gængse LEAN værktøjer.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med personaleledelse og/eller konsulentarbejde.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og kvalitetschef Jesper Sørensen på tlf.: 40182451 eller mail jso@idealcombi.dk

 

Ansøgning

Ansøg på dette link:
https://app.jobmatchprofile.com/atsepk/idealcombi-as/fte6ks/lean-projektleder

 

Ansøgningsfristen er den 17.1.2022. Ansøgninger behandles løbende og vi indkalder løbende til samtaler.

 

 

Vis knapper
Skjul knapper