Hop til indholdet.

Vi oplever fortsat højt aktivitetsniveau hos vores kunder. Et aktivitetsniveau som fortsætter hen over vinteren. Derfor søger Idealcombi dygtige og engagerede medarbejdere til vores fabrik i Hurup Thy.

Vi søger lige nu:

  • Medarbejdere til en række forskellige jobs inden for samle- og montagearbejde.
  • Faglærte maskinsnedkere, produktionsassistenter og faglærte med en lignende uddannelse til vores moderne maskinpark.

Væsentlige personlige egenskaber for jobbene er lysten og motivationen til at lære nyt og desuden fremvise engagement og mødestabilitet.

Vi har et omfattende introduktionsprogram, hvor vi sørger for en grunding oplæring fra jobtrænere, og opfølgning fra produktionsledere, som skal sikre en god og tryg opstart på vores virksomhed.

Ansøgning:

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, så anvende linket her og søg via vores jobbank på dette link:

https://app.jobmatchprofile.com/jaYURTS/jaapply

Der afholdes løbende samtaler og ansætter de kommende uger.

 

Idealcombi har, siden det første vindue blev fremstillet i 1973, haft domicil i Thy, og hovedsædet i Hurup rummer i dag 100.000 m2 til produktion og administration med mere end 500 ansatte. Herfra har Idealcombi gennem næsten 50 år fremstillet vinduer og yderdøre i høj kvalitet. Innovation er et grundlæggende omdrejningspunkt i virksomheden, og vi stræber kontinuerligt og målrettet efter at være først, når det gælder udvikling af vinduer og døre til nutidens og fremtidens behov – væsentligste parametre er design, funktion, energiforbrug og optimal miljøvenlig produktion, hvor hver eneste medarbejders kompetencer er en afgørende faktor.

 

Vis knapper
Skjul knapper