Hop til indholdet.

– STILLINGEN ER BESAT –

 

 

 

 

 

Har du lyst og energi til at prøve kræfter med dit salgstalent i en af Danmarks største producenter inden for vinduer og døre?

Så kan Idealcombi tilbyde dig en 2-årig salgsuddannelse i vores salgskontor i Hurup, som er en spændende arbejdsplads med store ambitioner. Ligesom dig!

Jobbet:
Du vil indgå i det Interne salgsteam med hovedvægt på tilbudsgivning og ordreafklaring. Tilbuds- og ordrebearbejdning vil primært foregå gennem tæt kontakt til den professionelle del af byggebranchen.

Selve arbejdet vil som udgangspunkt foregå på vores salgskontor med IT som det primære arbejdsredskab. Du deltager derudover i ugentlige salgsmøder med fokus på planlægning, salgstal, forventninger til fremtidige salgstiltag, mm.
For den rigtige salgselev vil der være mulighed for en meget selvstændig og ansvarsfuld uddannelsesperiode.

Din profil:
Du har bestået HHX eller EUX med et godt resultat.
Vi forventer du er stabil, selvstændig, har flair for IT og er udadvendt.
Du har et godt humør og kan bevare overblikket i en travl og hektisk hverdag, samt at du trives med at der stilles høje forventninger til dig og dit arbejde.

Vi tilbyder dig:
En spændende og personligt udfordrende uddannelse på et højt fagligt niveau. Du vil blive en del af en salgsafdeling, som bare VIL være de bedste.

Yderligere information:
Du kan læse mere om os på www.idealcombi.dk .

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Salgschef Klaus W Hansen på 40184348.

Send din ansøgning til HR@idealcombi.dk, og skriv “Salgselev” i emnefeltet.

 

Ansøgningsfrist: 8. marts 2018

Opstart: August 2018

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Idealcombi har, siden det første vindue blev fremstillet i 1973, haft domicil i Thy, og hovedsædet i Hurup rummer i dag 100.000 m2 til produktion og administration med mere end 550 ansatte. Herfra har Idealcombi gennem mere end 40 år fremstillet vinduer og yderdøre i høj kvalitet. Innovation er et grundlæggende omdrejningspunkt i virksomheden, og man stræber kontinuerligt og målrettet efter at være først, når det gælder udvikling af vinduer og døre til nutidens og fremtidens behov – væsentligste parametre er design, funktion, energiforbrug og optimal miljøvenlig produktion, hvor hver eneste medarbejders kompetencer er en afgørende faktor.

Vis knapper
Skjul knapper