Hop til indholdet.

Idealcombi søger servicemontør til Aarhus-området

Idealcombi A/S søger en dygtig og kundeorienteret servicemontør. Du skal selvstændigt kunne stå for eftersyn, service og reparationsopgaver i forbindelse med vedligehold og ad hoc opgaver på vores produkter. Du får ansvaret for kontakten til ejendomsadministratorer, håndværkere og slutbrugere i et område i og omkring Aarhus.

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for vores kunder, i en travl og spændende hverdag, og i en virksomhed i spændende og positiv udvikling, så send os din ansøgning.

Forventninger til dig

Du er uddannet tømrer, snedker, glarmester eller lign. Du har bred erfaring fra byggebranchen, og et godt kendskab til vinduer og døre vil være en fordel.

Du kan lide at arbejde selvstændigt og løse opgaverne med initiativ og fleksibilitet på en serviceminded og kvalitetsbevidst måde. Som person er du i stand til at lytte, skabe tillid og yde en optimal service, samt skabe et professionelt samarbejde i forhold til vore kunder og brugere.

Du kører ud fra din egen adresse og skal derfor have plads til servicevognen ved dit hjem. Mulighed for at kunne modtage mindre leverancer vil være en fordel.

Vi tilbyder
  • Et alsidigt og selvstændigt job med mange udfordringer.
  • Fuldt udstyret servicevogn, som bliver stillet til din rådighed.
  • Vi har et godt team af kollegaer med en uformel atmosfære, som du kan trække på.
  • En virksomhed med et bredt produktprogram af høj kvalitet.
  • Løn, som matcher forventninger og dine kvalifikationer.
Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte service chef Morten Kloster på tlf.: 40184382 eller på mail mkl@idealcombi.dk

Ansøgning

Ansøgningen sendes til:
Idealcombi A/S
Att. Service-afdelingen
Nørre Allé 51
7760 Hurup

eller på mail:

mkl@idealcombi.dk

 

Ansøgningsfristen er den 15.10.2018.

Vis knapper
Skjul knapper