Hop til indholdet.

Byggeriet Nicolinehus med den markante placering ved indfaldsvejen til Aarhus Ø får moderne vinduer i minimalistisk stil.
Idealcombi skal levere knap 6.000 m2 meter lysindfald til det flotte byggeri
.

 

Nicolinehus bliver et kvalitetsbyggeri, såvel arkitektonisk som materialemæssigt

I Aarhus Kommunes begrundelse for at udnævne bygherre Bricks som vinder af kommunens udbud om at bygge på den attraktive grund lød det blandt andet, at “… projektets absolut største kvaliteter ligger i det arkitektoniske udtryk, både i helhed og detaljerigdom. Også byggeriets materialer i tegl vil få bebyggelsen til at virke robust i den havnemæssige kontekst, som passer meget fint ind i Aarhus’ historiske indre bydel, og den vil patinere smukt med tiden.

 

Projektet består af to karréer i varierende højde op til 17 etager

For at opnå et ensartet facadeudtryk med vinduer og døre i et ensartet stringent look, skal byggeriet, som er tegnet af AART Architects, udføres med de minimalistiske udadgående Futura+ og indadgående Futura+i vindueselementer fra Idealcombi.

”For AART Architects er Nicolinehus et meget vigtigt projekt, fordi det giver en ny kvalitet til Aarhus Ø med nye blandede funktioner, med sin stoflighed og med de rum, byggeriet danner omkring sig.

Det er et projekt, som vi er meget stolte af.

Byggeriets design forener klassisk og moderne formgivning, og vi har anbefalet Idealcombi og Futura+, som en del af designet, på grund af vinduernes moderne æstetiske og tekniske kvaliteter.”

Kristoffer Rye Rasmussen, Arkitekt MAA, AART Architects

 

Smalle vindues- og dørrammer giver boligerne et maximalt lysindfald, og den varme karm/rammeopbygning i Futura serierne reducerer indvendig kondens og sikrer, at boligindretningen kan ske tæt på vinduer og døre med uhindret komfort for beboerne.

Idealcombi skal levere knap 6.000 m2 lysindfald igennem 2.200 elementer til det 43.000 m2 store byggeri på Aarhus Ø.

Indflytterne kan dermed se frem til energirigtige og vedligeholdelseslette vinduer med den allernyeste vinduesteknologi, som giver masser af naturligt lys.

 

NCC Aarhus er totalentreprenør på projektet

De 243 lejligheder, 7.000 m2 butikker og 6.000 m2 liberalt erhverv forventes klar til indflytning i 2022.

 

Bygherre: Bricks

Arkitekt: AART Architects

Totalentreprenør: NCC

 

 

Illustration: AART Architects med tilladelse fra Bricks

Nicolinehus - Idealcombi Futura+ vinduer og døre Nicolinehus - Idealcombi Futura+ vinduer og døre Nicolinehus - Idealcombi Futura+ vinduer og døre Nicolinehus - Idealcombi Futura+ vinduer og døre Nicolinehus - Idealcombi Futura+ vinduer og døre Nicolinehus - Idealcombi Futura+ vinduer og døre

Vis knapper
Skjul knapper