Hop til indholdet.
  • Futura+i med Sunscreen

Retten i Svendborg fik alle funktioner  samlet under ét tag med opførelsen af den nye retsbygning.

Bygningen på cirka 4.000 kvadratmeter udstråler autoritet med en kombination af beton-flader, buer belagt med kobber og store vinduesåbninger.

Vinduerne i bygningen er Idealcombi  Futura+i i eloxeret aluminium. Den indadgående vinduesløsning fungerer perfekt med de udvendige sunscreens på bygningen, som skærmer for solen.

Futura+i er indadgående med alle fordelene fra søsterserien Futura+. En helt igennem komplet serie, som sikrer stort lysindfald, enkle, slanke linjer samt energibesparelse og funktionalitet i top.

Til forskel fra Futura+ har Futura+i også aluminiumsprofil på indersiden, hvilket gør serien til det perfekte valg for en totalt vedligeholdelsesfri løsning udvendigt som indvendigt. En vinduesserie, der konstruktionsmæssigt og energimæssigt holder langt ud i fremtiden.

Mellem konstruktions udvendige  og indvendige aluminiumsprodil har vi indbygget en højisolerende kerne af  Idealcore™, der giver vinduerne og dørene banebrydende lave værdier i den samlede energiberegning. Det uforgængelige  Idealcore™ sikrer vedligeholdelsesfrie overflader i vinduets ’våde’ karmzone og dermed en længere levetid og lavere totaløkonomi.

Den innovative tankegang bag konstruktionen sætter for alvor fokus på miljøet, nedbringelse af energiforbruget og giver økonomiske besparelser.