Hop til indholdet.
  • Futura+i med Sunscreen

Retten i Svendborg fik alle funktioner  samlet under ét tag med opførelsen af den nye retsbygning.

Bygningen på cirka 4.000 kvadratmeter udstråler autoritet med en kombination af beton-flader, buer belagt med kobber og store vinduesåbninger.

Vinduerne i bygningen er Idealcombi  Futura+i i eloxeret aluminium. Den indadgående vinduesløsning fungerer perfekt med de udvendige sunscreens på bygningen, som skærmer for solen.

Futura+i er indadgående med alle fordelene fra søsterserien Futura+. En helt igennem komplet serie, som sikrer stort lysindfald, enkle, slanke linjer samt energibesparelse og funktionalitet i top.

Til forskel fra Futura+ har Futura+i også aluminiumsprofil på indersiden, hvilket gør serien til det perfekte valg for en totalt vedligeholdelsesfri løsning udvendigt som indvendigt. En vinduesserie, der konstruktionsmæssigt og energimæssigt holder langt ud i fremtiden.

Mellem konstruktions udvendige  og indvendige aluminiumsprodil har vi indbygget en højisolerende kerne af  Idealcore™, der giver vinduerne og dørene banebrydende lave værdier i den samlede energiberegning. Det uforgængelige  Idealcore™ sikrer vedligeholdelsesfrie overflader i vinduets ’våde’ karmzone og dermed en længere levetid og lavere totaløkonomi.

Den innovative tankegang bag konstruktionen sætter for alvor fokus på miljøet, nedbringelse af energiforbruget og giver økonomiske besparelser.

Vis knapper
Skjul knapper