Hop til indholdet.
Skoleparkens 426 boliger i de 50 år gamle blokke energirenoveres og de monotone facader får nye markante indgangspartier, fremskudte altaner, ny VVS og ventilation samt nye vinduer.
Idealcombi leverer i alt ca. 2.500 Frame IC topstyrede og vendbare vinduer samt terrassedøre til Skoleparken, som forventes færdigt i slutningen af 2017.Adserballe & Knudsen er hovedentreprenør på projektet og har 75-100 mand på opgaven.Frame IC – med glaslister og energiruder
Frame IC er bygget op over en konstruktion med en indvendig træ-del, en kerne af Idealcore™ og en udvendig alu-profil.
Træ er et yderst attraktivt materiale, som bevarer vinduets varme og tilfører det et smukt og originalt udseende. Aluminium udvendigt er vejrbestandigt og kræver minimal vedligeholdelse.Kernen i konstruktionen er af det højisolerende og uforgængelige materiale Idealcore™ , som giver en bedre energibalance.
Konstruktionen bryder kuldebroen mellem den udvendige og den indvendige side. Det medvirker til at reducere varmeomkostninger og et meget mindre energitab gennem vinduer og døre – alt sammen til fordel for både miljø og beboer.

Idealcore™  kernen er massiv og der samles derfor ikke snavs og fugt i hulrum i konstruktionen, hvilket øger vinduernes holdbarhed og levetid markant.

Vis knapper
Skjul knapper