Hop til indholdet.

Timekeepers Square i Manchester består af 36 byhuse lige ved siden af den fredede St. Phillips kirke og overfor Salford Katedral kirke.

“Vi har brugt Idealcombi som leverandør af vinduer og døre til vores F4 byggeri i Salford bestående af 36 3-etages huse. Specifikationerne for byggeriet gav plads til vinduer fra både Idealcombi samt en konkurrent.

Vi undersøgte begge alternativer, på baggrund af den gode tekniske hjælp vi fik under bud fasen, besluttede vi at bruge Idealcombi  Contura til dette projekt. Efterfølgende har vi følt os så godt tilfredse at vi har lagt endnu en ordre for næste fase på Oldfield Road – yderligere 22 boliger af lignende design.

Projektet bliver markedsført som “Højkvalitets boliger” et slogan der afspejler den høje byggekvalitet og høje kvalitet af valgte materialer, inklusiv vinduer og døre.

Jeg vil ikke have nogle problemer med at anbefale Idealcombi til andre projekter.

 Produktet er kommercielt levedygtigt, af fremragende kvalitet, og den støtte og rådgivning, der er tilgængelig i hele indkøbs- og monteringsfasen, har været eksemplarisk, tak.”

Paul Hamlett
Contracts Manager
John Turner Construction Group

Vis knapper
Skjul knapper