Hop til indholdet.

Idealcombi, Danmarks største vindues- og dørfabrik, søger flere interne sælgere/projektkoordinatorer til de danske salgsafdelinger

Vi har dejligt travlt med at betjene vores landsdækkende kundeunderlag af rådgivere og entreprenører, og vi kan se at vi får ekstra travlt i løbet af de nye år.
Det tager tid at blive god og vil du være en vigtig del af et salgsteam med succes, så har vi lige nu ledige stillinger til dig med ambitioner.

Du bliver en del af vores dygtige team, hvor vi har betjener og servicerer vores store skare af kunder og samarbejdspartnere.
Vi er uformelle i vores stil, har det sjovt og nyder daglig dialog og selskab med kollegaer og rigtig mange forskellige kundetyper, som passerer vores kontor på mail, telefon eller ved fremmøde.
Vores motto i salg er, at vi skal: have det godt, have travlt, have det sjovt og være minimum 10% bedre end vores skrappeste konkurrenter.

 

Grundig oplæring og alsidigt ansvar

Årsagen til at vi søger flere kolleger lige nu er, at vi sammen har mulighed for at udnytte en stille vinterperiode med en grundig introduktion og oplæring i vores produktsortiment og tilbuds-/ordreprogrammer, som gør dig til kundernes foretrukne kontaktperson.
Du får ansvaret for at være bindeleddet mellem kunderne og Idealcombi, hvor dine hovedopgaver vil være god kundeservice i ordets bedste mening: beregning og udarbejdelse af tilbud, ordrekoordinering med fabrikken, opfølgning på dine kunder og sager samt kundemøder i showroomet.

 

Baggrund og erfaring

Du har erfaring fra en lignende stilling, har teknisk og/eller byggeteknisk indsigt og er serviceminded, struktureret, og i besiddelse af et godt overblik.

Du anvender IT og er fortrolig med at arbejde med moderne salgsværktøjer.

 

En innovativ virksomhed

Du bliver en vigtig spiller på et supergodt hold i vinduesbranchens superliga.

Du får rigtig gode karrieremuligheder i jobbet hos den største vinduesfabrik inden for landets grænser – og vi er stadig er på en vækstrejse i ind- og udland.

Dine resultater værdsættes og lønpakken modsvarer naturligvis dine kvalifikationer.

 

Dit daglige udgangspunkt

Din arbejdsplads bliver i team med dine salgskollegaer, som har base i Idealhuset København, Aarhus eller Hurup Thy.

 

Send venligst din ansøgning til den lokation, du er interesseret i via disse links:

Søg stillingen i KØBENHAVN

Søg stillingen i AARHUS

Søg stillingen i HURUP THY

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt, men måtte du have et spørgsmål, før du sender os din afgørende ansøgning, så kontakt vores direktør Claus Winther på telefon 20128015.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vis knapper
Skjul knapper