Hop til indholdet.

Idealcombi, Danmarks største vindues- og dørfabrik, søger intern sælger/projektkoordinator til salgskontoret i Aarhus

En vigtig del af et salgsteam med succes.

Du bliver en del af vores dygtige team, hvor vi har travlt med at betjene og servicere vores store skare af kunder og samarbejdspartnere.

Vi er uformelle i vores stil, har det sjovt og nyder daglig dialog og selskab med kollegaer og rigtig mange forskellige kundetyper, som passerer vores kontor på mail, telefon eller ved fremmøde.

Vores motto i salg er, at vi skal: have det godt, have travlt, have det sjovt og være minimum 10% bedre end vores skrappeste konkurrenter.

 

Alsidigt ansvar

Du får ansvaret for at være bindeleddet mellem kunderne og Idealcombi, hvor dine hovedopgaver vil være god kundeservice i ordets bedste mening: beregning og udarbejdelse af tilbud, ordre koordinering med fabrikken, opfølgning på dine kunder og sager samt kundemøder i showroomet.

 

Baggrund og erfaring

Du har erfaring fra en lignende stilling, har teknisk og/eller byggeteknisk indsigt og er serviceminded, struktureret, og i besiddelse af et godt overblik.

Du anvender IT og er fortrolig med at arbejde med moderne salgsværktøjer.

 

En innovativ virksomhed

Du bliver en vigtig spiller på et supergodt hold i vinduesbranchens superliga.

Du får rigtig gode karrieremuligheder i den største vinduesfabrik inden for landets grænser, som stadig er på en vækstrejse i ind- og udland.

Dine resultater værdsættes og lønpakken modsvarer naturligvis dine kvalifikationer.

 

Dit daglige udgangspunkt

Din arbejdsplads bliver i team med kollegaerne med base i Idealhuset i Aarhus.

 

Send venligst din ansøgning via dette link:

Klik her for at søge jobbet!

 

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt, men måtte du have et spørgsmål, før du sender os din afgørende ansøgning, så kontakt vores direktør Claus Winther på telefon 20128015

 

Vis knapper
Skjul knapper