Hop til indholdet.

Kære kunder, samarbejdspartnere og venner af Idealcombi.

Julen står for døren, og et nyt år nærmer sig med hastige skridt.

Hos os i Idealcombi har vi været igennem et på mange måder travlt vindues år.

Vi lagde hastigt fra land i januar med en mere end godt fyldt ordrebog, som faktisk gjorde det svært for os at honorere den store efterspørgsel fra alle markeder.

På vores hjemmemarked Danmark er det gået godt, og vi glæder os hvert år over at gense de samme faste kunder igen og igen, og vi er stolte over, at vi også hvert år byder nye velkomne. 20 års indsatser på Island og Irland har særligt været medvirkende til, at vi har skabt de gode resultater.

50-års jubilæum

I sommer havde vi den store fornøjelse at kunne fejre vores 50-års jubilæum. En mærkedag i vores historie, som blev startet af 2 brødre med en lille vinduesproduktion, og som i dag har vokset sig til at være landets største vinduesfabrik. En fabrik der er flot drevet af fætrene Martin og Mikael – sønner af vores grundlæggere Bent og Henning.

Alle os idealister havde en fantastisk hyggelig og glædelig fest i nøjagtig de omgivelser, som vi ønskede os, nemlig på fabrikkerne i Thy, som er vores vartegn og omdrejningspunktet for vores berettigelse.

Nedbremsning i byggebranchen

Med et godt afsluttet første halvår kunne vi imidlertid også godt se, at aktiviteterne i byggebranchen var vigende og byggeriets efterspørgsel faldende. Byggeaktiviteten led i efteråret en markant nedbremsning.

Vi er selvsagt ikke glade for denne stagnering i byggeriet, men vi har troen på fremtiden. Vi har glæde af vores erfaring med 50 års vinduesrejse, som har lært os aldrig at gå på kompromis i udviklingen af vinduer. Vi ved, hvor et vindues svageste punkt ligger, og af den årsag lever vi i dag sågar også af at levere til udskiftningsopgaver til byggerier med nyere vinduer, som allerede er modne for udskiftning.

Vores viden skal komme kunderne til gode

Vi ønsker at bidrage med vores bedste viden til en lang levetid og god totaløkonomi på byggeri. Vi har derfor nu taget vore mangeårige erfaring og lære til efterretning, og har for vores kunders bedste indført en ekstra garanti på vores produkt.

Stor efterspørgsel på termisk isolering

Siden vi indførte den termiske isolering idealcore i vores konstruktioner, har vi oplevet større efterspørgsel hos rådgivere og bygherrer. Det har nu medført, at vi som de eneste i Skandinavien giver vores kunder 25 års garanti mod råd i karmen for alle produktserier, der indeholder idealcore

Vi glæder os til år 2024

Vi glæder os derfor ikke blot til at komme på juleferie, men også til at komme retur til et nyt år 2024, hvor vi vil bestræbe os til det yderste på fortsat at skabe mange gode fælles byggeoplevelser.

Vi er samtidig utroligt glade og ydmyge ved, at så mange stadig kan se ideen med at fastholde dansk produktion og danske arbejdspladser og samtidig anerkender, at det er i detaljen, man skal finde et godt vindues- og dørprodukt!

Fra os i vindblæste Thy vil vi med disse ord sige tak for år 2023 med ønsket om en Glædelig jul samt et Godt Nytår til jer alle.

Vi ses i et nyt spændende år 2024.

Med venlig hilsen

Claus Winther, Direktør COO

Vis knapper
Skjul knapper