Hop til indholdet.

Flere af VinduesIndustriens medlemmer oplever for tiden, at der kan være problemer med at få leveret komponenter eller andet fra underleverandører.

For nuværende har vi i Idealcombi ikke de store udfordringer af denne art, men kan naturligvis ikke forudsige, hvad der sker fremover.

Derfor vælger vi her at gøre opmærksom på det leveringsforbehold, som VinduesIndustrien har foreslået medlemmerne at benytte.

 

LEVERINGSFORBEHOLD
Grundet ekstraordinære omstændigheder oplever vi aktuelt leveringssvigt og leveringsforsinkelser fra vores underleverandører.
Vi oplever desværre for tiden et meget ustabilt marked for de råmaterialer og komponenter, som anvendes i vores produktion.

Leveringer af råmaterialer/komponenter bliver ændret og udskudt. Det er en situation, som vi desværre har meget lille indflydelse på. Vi forsøger efter bedste evne at manøvrere i situationen, men vi oplever desværre, at vi ikke kan gå fri af problemerne. Forventningerne er, at situationen vil fortsætte sådan i en længere periode.

Derfor tager vi følgende forbehold:

  • Ordrer bekræftes med forbehold for, at det aftalte leveringstidspunkt kan blive væsentligt udskudt, hvis leverancer af komponenter eller andre materialer fra vores underleverandører svigter eller forsinkes.
  • I tilfælde af forsinkelse fra vores underleverandører er vi berettiget til at udskyde levering.
  • I tilfælde af udskudt levering er vi ikke erstatningspligtige over for jer.
  • Vi bestræber os selvfølgelig på at holde leveringstiderne så korte som muligt.
  • Vi vil forsøge løbende at meddele jer det faktiske leveringstidspunkt, så snart produktionen af jeres ordre er blevet endeligt disponeret.
  • Der kan desuden blive tale om delleverancer.

Vi ser naturligvis frem til, at leveringssituationen igen bliver normal og håber på jeres forståelse for den meget vanskelige situation. Vi ønsker en åben og transparent dialog med vores kunder og vil derfor forsøge at mindske de problemer, som måtte opstå.

 

Vis knapper
Skjul knapper