Hop til indholdet.

Det er PwC, der i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv, kårer ”Årets Ejerleder 2019” i Midt- og Vestjylland den 5. november 2019

Der er udvalgt tre finalister, som alle er eksempler på danske ejerledere, der med succes skaber vækst og udvikling til inspiration og stor betydning for dansk erhvervsliv.

Finalisterne er Nicolai Tange Jørgensen fra Smart Lift A/S, Bjarne Jeppesen fra Sportsgroup Danmark A/S og Martin & Mikael Søgaard fra Idealcombi A/S.

De har alle formået at gøre en forskel såvel regionalt ved at skabe arbejdspladser, som samfundsøkonomisk ved at bidrage til dansk økonomi.

I år sættes der ved uddeling af prisen fokus på formål og værdier, som spiller en vigtig rolle for virksomhedernes omdømme, konkurrenceevne og evne til at tiltrække og fastholde arbejdskraft.

Martin og Mikael Søgaard voksede op med duften af friskskåret træ i deres fædres vinduesfabrik i Thy.

I dag driver de to fætre den samme familieejede fabrik, og stræber stadig efter at udvikle og fremstille de bedste vinduer i Danmark… måske endda i verden?

Martin og Mikael lever efter en filosofi om, at med kvalitet, innovation, ordenlighed og ansvarlighed kommer man længst – disse værdier er også de gennemgående i Idealcombi A/S. De har en nærværende og åben ledelsesstil, som gør dem til velansete ledere blandt de ansatte.

De har formået at tilpasse virksomheden til markedsforholdene og samtidig have fokus på at bevare arbejdspladser i Danmark. De har, ud fra hver deres spidskompetencer, formået at tilpasse sig og fordele ansvaret mellem sig, samtidigt med at de formår at samle menige ansatte såvel som ledende medarbejdere om et fælles mål, strategi- og værdigrundlag.

Historien om et dansk forretningseventyr

Idealcombi er på kun lidt over 40 år gået fra at være et to-mandsfirma i en lade i Hurup til Danmarks største uafhængige vinduesproducent med et produktionsareal på 100.000 m² og omkring 550 medarbejdere, der på dansk grund er beskæftiget med at udvikle og producere nogle af verdens bedste og mest energibesparende vinduer og døre.

Et vaskeægte dansk erhvervseventyr.

 

“Vi løb desværre ikke med sejren i år, men er ikke desto mindre glade for at have været med i opløbet.

Vores værdier og vores medarbejdere er vigtige for os – og det er ikke mindst på grund af vores dedikerede medarbejdere, at vi er hvor vi er i dag – så stor tak til alle ansatte i Idealcombi.

Og så skal der naturligvis lyde et stort tillykke til Bjarne Jeppesen fra Sports Group Denmark, som blev dette års ejerleder i region Midt- og Vestjylland”

Hilsen
Martin & Mikael Søgaard

 

 

 

 

Vis knapper
Skjul knapper