Hop til indholdet.

Har du erfaring med opstilling og programmering af maskiner samt bearbejdning af emner til træindustrien? Så har du nu chancen for at få en spændende og alsidig hverdag i Skandinaviens førende producent indenfor vinduer og døre af højeste kvalitet.

Idealcombi A/S fremstiller og sælger vinduer og yderdøre i høj kvalitet og er kendt som en innovativ virksomhed, som med fingeren på vinduespulsen meget ofte er først med nye produktionsmetoder, materialer, konstruktioner og beslag.

Idealcombi er i vækst og søger derfor snarest muligt flere dygtige maskinsnedkere/produktionsassistenter, som ønsker at indgå i den fremadrettede udvikling af virksomheden.

Som maskinsnedker/produktionsassistent hos Idealcombi kommer du til at arbejde med mange forskellige bearbejdningsmaskiner, som forarbejder træet til efterfølgende samling og montage. Du kommer til at arbejde med computer, cnc-programmer, robotter, skærende værktøjer, tegninger, operatør vedligehold og planlægning af produktionen, så maskinerne kører bedst muligt.

Hvem er du?
Den rette kandidat er uddannet maskinsnedker eller produktionsassistent og har lyst til at arbejde med teknik, træet som materiale, bruge dine hænder og anvende IT i hverdagen.

Du er som person stabil, ærlig og nysgerrig. Du kan arbejde selvstændigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Vi tilbyder:

  • Et spændende og afvekslende job, i en niche virksomhed i massiv vækst, som har fokus på effektivitet og kvalitet
  • En moderne maskinpark som sikrer, at du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi.
  • Gode arbejdsforhold i en uformel organisation
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Faglig sparring med kompetente kollegaer
  • En stærk og aktiv personaleforening

 

Yderligere information:

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakt Finn Brogaard på telefonnummer 96882488

 

Vi søger lige nu:
Maskinsnedkere/produktionsassistenter til 5-dages daghold (mandag-torsdag 07:00-15:20 og fredag 07.00-14:00)

Maskinsnedkere/produktionsassistenter til 4-dages aftenhold (15:20-00:30 mandag-torsdag)

 

Søg jobbet:

Har ovenstående fanget din interesse? Søg stillingen via vores jobbank ved at anvende linket her: https://app.jobmatchprofile.com/sphdct

 

Vi vil løbende afholde samtaler og ansætter de kommende uger.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Om virksomheden:

Idealcombi har, siden det første vindue blev fremstillet i 1973, haft domicil i Thy. Hovedsædet i Hurup rummer i dag 100.000 m2 til produktion og administration med mere end 500 ansatte. Herfra har Idealcombi gennem mere end 40 år fremstillet vinduer og yderdøre i høj kvalitet. Innovation er et grundlæggende omdrejningspunkt i virksomheden, og man stræber kontinuerligt og målrettet efter at være først, når det gælder udvikling af vinduer og døre til nutidens og fremtidens behov. Væsentligste parametre er design, funktion, energiforbrug og optimal miljøvenlig produktion, hvor hver eneste medarbejders kompetencer er en afgørende faktor.

 

Vis knapper
Skjul knapper