Hop til indholdet.

I forbindelse med vores ISO 45001 arbejdsmiljøcertificering har vi, for systematisk og målrettet arbejde med vores arbejdsmiljø, nu modtaget arbejdstilsynets kronesmiley.

Vi har siden 2021 arbejdet ihærdigt og indgående for denne certificering. Det er derfor en store anerkendelse nu at modtage kronesmileyen.

Eftertragtet. Efterspurgt. Efterlignet.

Sådan lyder vores tre visioner.

”Vi vil være regionens mest eftertragtede arbejdsplads funderet på en stærk kultur og et sundt og sikkert arbejdsmiljø uden skader”  

Det er netop denne vision, som dannede grundlag for vores øgede fokus på et godt arbejdsmiljø i 2021. Vi ønskede nemlig at arbejde mere systematisk og struktureret med arbejdsmiljø, og især inddrage og involverer vores medarbejdere i endnu højere grad.

Ambitionen var, at et i forvejen godt arbejdsmiljø kunne gøres endnu bedre, til gavn for medarbejderne og virksomheden.

I august 2022 blev certificeringsbesøget afholdt og i julen 2022 modtog vi stolt vores certificering. I august 2023 havde vi vores første overvågningsbesøg, som resulterede i en indstilling til at beholde vores ISO45001 certifikat, hvilket vi er utrolig glade og stolte over.

Det sidste år har arbejdsmiljøorganisationen været igennem en fantastik udvikling. Et år der har været præget af masser af god energi, læring og ikke mindst forbedringer af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø

Tak til alle vores dygtige og dedikerede medarbejdere for at bidrage til at gøre vores virksomhed til regionens mest eftertragtede arbejdsplads.

Læs mere om kronesmileyen på arbejdstilsynet.dk

Kronesmiley fra arbejdstilsynet

Vis knapper
Skjul knapper