Hop til indholdet.

Fyns største Idealcombi-udstilling med energirigtige vinduer og døre.

Hos Kim og Per i Fyns Vinduescenter finder du enhver type vindues- og dørvariant, men de har valgt at specialisere sig i montagen af Idealcombi vinduer og døre, som de vurderer som værende markedets bedste. Derfor åbner Fyns Vinduescenter nu den største Idealcombi-udstilling på Fyn centralt beliggende i Svendborg tæt ved motorvejen og 20 minutter fra Odense.

Udstillingen er et godt supplement til Idealcombi’s egne showrooms i Hurup, Århus og København, så alle nu har mulighed for at se, føle og mærke kvaliteten af ægte dansk topmoderne vinduesdesign.

Udstillingen er tiltænkt ikke bare egne kunder, men også arkitekter, boligforeninger og administratorer kan benytte sig af showroomet i valget af nye vinduer. Der er tale om et videnscenter, hvor alle er kan få professionel rådgivning – uden at man behøver at købe.

Her kan alle altså søge inspiration og få viden om alt fra energioptimerede vinduer til skydedøre og tilbehør. Under besøget vil man få rådgivning og information omkring vinduesvalget, energioptimering, indbrudssikring samt hvilken løsning, der vil egne sig bedst til det enkelte projekt

Vi tror på, at vi med denne åbne attitude og Danmarks bedste vinduer vil kvalificere Fyns Vinduescenter til at få mulighed for at afgive tilbud og vinde nye opgaver og kunder.

Fyns Vinduescenter glæder sig til at byde velkommen i de nye lækre lokaler i Ryttermarken 12, 5700 Svendborg.

Vis knapper
Skjul knapper