Hop til indholdet.

Salg af markedets stærkeste vindues- og dørsortiment.

Vinduesfabrikken Idealcombi styrker kunderådgivningen.

Danmarks største producent af vinduer og døre satser – som følge af fortsat vækst på det danske marked – på at kunne tilbyde markedets bedste vinduer og døre fremstillet i høj kvalitet med de bedste materialer og energireferencer til enhver tid.

Vi søger derfor nu flere selvkørende dynamiske projektsælgere med bopæl i regionerne.

Du vil indgå i et dygtigt team af engagerede interne og eksterne kolleger, som alle bidrager med at yde vores kunder den bedste rådgivning og service inden for teknisk salg af vinduer og døre.

Vinduesfabrikken ligger solidt placeret i vindblæste Thy, og vi har landsdækkende salgsteams lokaliseret i vores Idealhuse i Hurup og Aarhus..

Du indgår som en vigtig kollega i vores salgsteam og bliver selvstændigt budget- og indsatsansvarlig for dine kunder og samarbejdspartnere.
Du vil få ansvaret for systematisk og egenhændigt at vedligeholde vores eksisterende kunder, men også for at opsøge og skabe nye relationer til arkitekter, rådgivere, entreprenører og bygherrer.

 

Om dig:
Du har en solid salgsmæssig og byggeteknisk forståelse.

Du er selvkørende.

Som projektorienteret sælger udfordres og motiveres du af at skabe resultater, ligesom din forståelse for at skabe netværk og relationer har din store interesse.

Din hverdag bliver spændende, og du planlægger selvstændigt din arbejdsdag, som har udgangspunkt fra dit Idealhus eller din bopæl.

 

Vi tilbyder:
En spændende udfordring i en international virksomhed, som er ledende indenfor sit felt.

Du får en grundig oplæring i vores store produktprogram, og du tilbydes lønpakke svarende til dine kvalifikationer, bilordning, sundhedsforsikring og pensionsordning.

Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt og med fuld diskretion.

 

Interesseret?
Send din ansøgning til lob@idealcombi.dk

Ved spørgsmål om stillingerne er du velkommen til at kontakte vores direktør Claus Winther telefon 20128015

 

 

Vis knapper
Skjul knapper