Hop til indholdet.

Igennem 2 år har Idealcombi været med i projektet om udskiftning af vinduer og døre i Boligselskabet Bo-Vitas afd. Skotlands Plads.

Rådgivning og forventningsafstemning
Skotlands Plads ligger tæt på Amagerbrogade og er omgivet at grønne arealer. De 36 familieboliger har store altaner, og stuelejlighederne har terrasse.

Idealcombi har igennem 2 år deltaget med rådgivning i samarbejde med Borum Byggerådgivning ApS i forbindelse med udskiftningen af samtlige vinduer og døre i byggeriet.

Først fremstillede Idealcombi en prøvelevering med de minimalistiske indadgående Futura+i vinduer med smalle rammer. Beboerne underkendte dog dette design, og har i stedet valgt den mere klassiske serie med kitfals-look Nation IC, som er udadgående og den tilsvarende indadgående søsterserie Nation I.

Serierne Nation IC og Nation I er særdeles velegnede til vinduesudskiftning i den eksisterende boligmasse i København, da vinduesdesignet harmonerer godt med arkitekturen. Ejendommen Skotlands Plads er opført i 1983 og også ear er der opnået god arkitektonisk harmoni.
Alle indadgående vinduer og franske døre vil blive leveret i serien Nation I, og altan- og terrasse- og facadedøre bliver leveret i Nation IC.

Projektet har siden licitationen afventet endelig opstart og er nu planlagt til udførelse primo januar 2022.

 

Bygherre: Boligselskabet Bo-Vita
Rådgiver: Borum Byggerådgivning ApS
Entreprenør: Arne Pedersen A/S

 

 

Vis knapper
Skjul knapper