Hop til indholdet.

– STILLINGEN ER BESAT –

 

Har du lyst og energi til at prøve kræfter med dit salgstalent i en af Danmarks største producenter inden for vinduer og døre?

Så kan Idealcombi tilbyde dig en 2-årig salgsuddannelse i vores salgskontor i Hurup, som er en spændende arbejdsplads med store ambitioner. Ligesom dig!

Jobbet:
Du vil indgå i det Interne salgsteam med hovedvægt på tilbudsgivning og ordreafklaring. Tilbuds- og ordrebearbejdning vil primært foregå gennem tæt kontakt til den professionelle del af byggebranchen.

Selve arbejdet vil som udgangspunkt foregå på vores salgskontor med IT som det primære arbejdsredskab. Du deltager derudover i ugentlige salgsmøder med fokus på planlægning, salgstal, forventninger til fremtidige salgstiltag, mm.
For den rigtige salgselev vil der være mulighed for en meget selvstændig og ansvarsfuld uddannelsesperiode.

Din profil:
Du har bestået HHX eller EUX med et godt resultat.
Vi forventer du er stabil, selvstændig, har flair for IT og er udadvendt.
Du har et godt humør og kan bevare overblikket i en travl og hektisk hverdag, samt at du trives med at der stilles høje forventninger til dig og dit arbejde.

Vi tilbyder dig:
En spændende og personligt udfordrende uddannelse på et højt fagligt niveau. Du vil blive en del af en salgsafdeling, som bare VIL være de bedste.

Yderligere information:
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte salgschef Klaus Wendelboe Hansen på 40184348.

 

Vis knapper
Skjul knapper