Hop til indholdet.

Da der skulle vælges vinduer til renoveringen af knap 500 gårdhavehuse i AB Syd i Albertslund faldt valget på Idealcombi’s Frame IC.

Det er bygherre BO-VEST, der med støtte fra Landsbyggefonden, nu investerer over en halv mia. kr. i at gennemrenovere gårdhusene i Albertslund Afdeling Syd.

Entreprenørfirmaet NCC, der vandt hovedentreprisen, skal forestå det store arbejde og har nu indgået aftale med Idealcombi, som over de næste 3 år skal levere omkring 4000 vindueselementer og facadepartier til byggeopgaven.

Arkitektfirmaet Vandkunsten har designet en særlig detalje på facadepartierne, som er specielt tilpasset projektet med en ekstra stor karmdybde, som muliggør fastgørelse i de eksisterende vægge på trods af en ny ekstra udenpå liggende isoleret klimaskærm.

På denne måde undgår man etablering af en lysning, men får i stedet en særlig designet detalje som sjældent ses, hvilket var arkitekternes ønske.

 

NYT INNOVATIVT VINDUES-SYSTEM

Idealcombi’s nye serie Frame IC, som ikke blot er et traditionelt TRÆ + ALUMINIUM ”skalvindue”, men et helt nyt innovativt vinduessystem, der sætter nye standarder på renoveringen af Albertslund syd.

Det helt nyudviklede vinduessystem er bestående af TRÆ + ALUMINIUM med en kuldebro-afbryder i PUR. Dette nye vinduessystem vil sammen med den ekstra isolering bidrage til en betydelig energioptimering, som vil kunne ses på det fremtidige varmeforbrug.

Vi er naturligvis rigtig glade for, at vi kunne være med til at finde den optimale vinduesløsning til projektet, udtaler salgschef Bo Larsen. I konkurrencen om vinduesleverancen vejede ikke blot produktet i form af vort nye vinduessystem tungt, men også tilliden til vores formåen, kompetencer og ekspertise med at kunne løfte så store opgaver.

Vi var glade for at vi i værktøjskassen kunne fremvise både høj produktkvalitet, innovation og logistik. Så med historisk baggrund i et godt samarbejde mellem NCC og Idealcombi, bl.a. på projektet Grantoften i Ballerup, blev Idealcombi igen valgt som leverandør til en opgave af markant størrelse og kompleksitet – det er vi rigtig glade for slutter Bo Larsen fra Idealcombi A/S.

Vis knapper
Skjul knapper