Hop til indholdet.

Idealhuset Hvidovre, Vinduesfabrikken Idealcombi søger Teamleder

Du vil få ansvaret for koordinering af arbejdsopgaverne i vores interne salgsteam i Idealhuset, Hvidovre.

 Om jobbet:  

Afdelingen understøtter det eksterne Projektsalg med tilbudsbehandling, ordreafklaring og telefonisk kunderådgivning. Endvidere arbejder afdelingen med eget salg i segmentet Håndværkersalg, hvor vi betjener mindre bygmestre og håndværksvirksomheder på mindre byggeopgaver.

Med reference til og i  tæt samarbejde med Salgschefen fordeler og eksekverer du på daglig drift via LEAN tilgang på afdelingens indsatstavler, samt på de løbende tildelte strategiske salgsindsatser. Du indgår i DK`s salgslederteam som består af Direktør COO, 3 regionssalgschefer og 3 teamledere, hvoraf du bliver den ene.

Din opgave bliver at optimere på tilgængelige ressourcer og målsætninger, samt løbende implementerer nye it systematikker på tværs afdelingerne imellem. Så du skal med stort overblik interessere dig for både helheden og den enkelte kollega.

Du indgår i salgsteamet med egne tilbuds- og ordreopgaver, og får samtidig som teamleder ansvaret for ledelse og koordinering af afdelingens samlede behov for produktions kapacitet mod vores 3 fabrikker i Thy.

Du har en byggeteknisk/håndværksmæssig uddannelse eller en solid byggeteknisk forståelse, har god erfaring med opgaveplanlægning og koordinering, herunder tilbudsgivning, og gerne en vis ledelseserfaring. Du er rutineret på IT, og det er en fordel, hvis du har arbejdet med ERP-systemer.

Du får en solid produkt- og salgsmæssig introduktion, og støtte i en organisation som er i konstant fremdrift.

Et job med væsentligt ansvar, som giver unikke udviklingsmuligheder for dig og din karriere, hvis du har viljen til at vinde – og udvikle dig selv.

 

Vi tilbyder:

– Et fremtidssikret job i Danmarks største vinduesfabrik

– Et unikt markedsførende produktsortiment

– Et uformelt og godt arbejdsmiljø, hvor struktur og samarbejde vægtes højt.

– Et job med mulighed for faglig og personlig udvikling.

– Gode arbejdsbetingelser bl.a. flexibel arbejdstid, frugtordning og socialt samvær

– En gage der matcher dine kvalifikationer + pension og sundhedsordning

 

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores direktør Claus Winther på telefon 20128015 eller Salgschef Bo Larsen på tlf.: 40184374 eller mail bol@idealcombi.dk

 

Ansøgning:

Ansøgning – https://app.jobmatchprofile.com/atsepk/idealcombi-as/d7hdph/teamleder-hvidovre

 

Ansøgninger behandles løbende og vi indkalder løbende til samtaler, så kom hurtigt til tasterne.

Vis knapper
Skjul knapper