Hop til indholdet.

Vidste du, at Idealcombi har eget testcenter i Hurup?

Idealcombi har altid haft stor fokus kvalitetssikring og testning af produkterne.

Med investeringen i et nyt testcenter er testmulighederne endnu bedre, så vi hele tiden kan opfylde de krav, der stilles i forbindelse med for eksempel Bygningsreglementet og tekniske tests på byggepladserne.

Vores egne tests erstatter ikke uvildige instansers akkrediterede tests, men vi tester løbende i udviklingen, for at få den rette konstruktion frem til certificering.

På anlægget udføres forskellige tests af vind-, vand- og lufttæthed, så vi er sikre på, at produkterne kan modstå det hårde danske klima og leve op til de krav det stiller.
Produkterne testes også for mekanisk styrke ved hjælp af åbne/lukketests, hvor vinduer og døre belastes på forskellig vis for at undersøge slitage, holdbarhed og indbrudsikring.

Der testes både i forbindelse med udvikling af nye produkter, men der foretages også løbende tests af emner fra produktionen, så kvalitetsikringen er i orden.

At have et eget testcenter betyder, at Idealcombi hele tiden kan optimere produkterne, og har en stor værdi for innovation og udvikling af nye produkter.

På den måde er vi altid på forkant med det nyeste inden for vinduer og døre.

 

Testcenter betyder at Idealcombi hele tiden kan optimere produkterne og har en stor værdi for innovation og udvikling af nye produkter, så vi altid er på forkant med det nyeste inden for vinduer og døre.

Idealcombi Testcenter

Vis knapper
Skjul knapper