Hop til indholdet.

Idealcombi skal levere 1.300 vindueselementer til VIA University Campus Horsens

Byggeriet af VIA’s nye Campus Horsens er godt i gang og omfatter topmoderne faciliteter, der skal gøre det endnu mere attraktivt for unge at uddanne sig hos VIA Horsens.
I alt 27.000 kvadratmeter fordelt på to bygninger på fire etager og én bygning på seks etager.

Det var C.F. Møller, der vandt arkitektkonkurrencen om at tegne det nye VIA University College, og CASA er entreprenør på byggeriet.

På grund af beliggenheden i hjertet af Horsens var der skrappe krav til lyddæmpning i kombination med persienner og høje krav til varmeisolering.

Idealcombi været involveret igennem projektudviklingen i samarbejde med CASA og C.F. Møller, så den bedst mulige løsning kunne findes til projektet

Løsningen og vinduets design blev de moderne og slanke minimalistiske Futura+ og Futura+i – udadgående og indadgående kombinationer med helt ensartede udtryk i vinduesrammer på facaderne.

Der kommer elektriske persienner i ruderne med solafskærmende glas, der kobles til CTS-anlæg for optimal energi og indeklimastyring.

”Opgaven har været en af de mest ressourcekrævende, vi har arbejdet med på Idealcombi.
Én sag er at ramme designet – men når først funktion, teknik, lyd, sol og varme skal matches sammen i ét element, så stiller det rigtig store krav til alle involverede komponentleverandører på ”bare” en vinduesløsning.
Vi er derfor glade for, at alle lige fra bygherre, rådgivere og entreprenør har spillet åbent og konstruktivt ind på opgaven med den færdige vinduesløsning fra Idealcombi, som mange af vores efterkommere i byggebranchen senere skal se, når de er under uddannelse,”
udtaler salgschef Jørgen K. Madsen fra Idealcombi A/S

Byggeriet forventes at være klar til indflytning i sommeren 2021.

Vis knapper
Skjul knapper