Hop til indholdet.

Men vi passer på hinanden

Efter udmeldingen fra regeringen den 11/3, iværksatte vi torsdag morgen en række tiltag, som vi håber er med til at knække corona-kurven.

På fabrikken i Hurup er der taget store forholdsregler, så smitterisikoen minimeres, mens produktionen stadig kører på højtryk, så vinduerne kan komme ud til vores kunder.

På kontorerne varetages tilbudsgivning og ordrebehandling som sædvanlig til alle vores kunder.

Der er altså fuld aktivitet på salgskontorerne med tilbudsberegning og ordreindtastning!

Vi glæder os over at vi – trods den svære situation – kan opretholde den sædvanlige betjening af vores kunder i såvel salg, som administration og produktion.

I Idealhusene i Hvidovre og Aarhus er vores showrooms lukket for offentligheden og vi har sendt de medarbejdere hjem, der kan arbejde hjemmefra. Dette giver mulighed for større afstand mellem arbejdsstationerne for de resterende og er dermed med til at minimere risikoen for smitte.

Desuden har de resterende medarbejdere mulighed for at arbejde med fleksible/ forskudte arbejdstider, som dels minimerer smittespredning, men samtidig giver medarbejdere med f.eks. mindre børn mulighed for at tage sig af disse under skolelukningerne.

Alle ikke-nødvendige møder – internt såvel som eksterne er aflyst
Alle overflader, gelændere, dørgreb m.m. er afvasket og alle medarbejdere rengør deres arbejdsstation mindst 1 gang dagligt og der luftes grundigt ud 3 gange dagligt.
Indvendige døre holdes åbne, så det ikke er nødvendigt at berøre grebene
Håndklæder er udskiftet med papir til tørring af hænder efter håndvask.
Der spises frokost på egen arbejdsstation.

Vis knapper
Skjul knapper