Hop til indholdet.

I rigtig mange år har Kaj Mäckler været en betydningsfuld og kendt profil på Storkøbenhavns byggeri med en altid spændende arkitektur.

Rent faktisk taler vi om flere årtier, hvor Kaj Mäckler har stået bag en lang række spændende byggeprojekter.

Til trods for alderen, som nærmer sig 80, er Kaj Mäckler still going strong.

 

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Kaj Mäckler helt tilbage fra min første start med salg af byggekomponenter.

 

Mäckler går ikke på kompromis og materialerne skal være første kvalitet. Han har altid været en first mover, når det gælder innovation og nye byggematerialer.

 

Han var en af de første i branchen som valgte at tage indvendige systemvægge og lofter ind i byggeriet, ligesom han også var blandt de første til at benytte kombinationen af træ/alu vinduer i det Københavnske byggeri.

 

Igennem alle år har vi nogle gange fået ordren i konkurrence med andre anerkendte producenter, og andre gange ikke … man skal seriøst kvalificere en sammenhæng mellem produkt og pris.

 

Men alligevel er vi lykkedes godt i samarbejdet på mange spændende projekter gennem årene, hvor vi har fået en god relation til hinanden grundlagt på åben og professionel dialog samt tillid til kvalitet i produkt og levering.

 

I går var vi en tur forbi byggepladsen Sigurdsgade, et flot nyt projekt, hvor der på god gammeldags manér var rejsegilde.

Denne gang med ungdomsboliger, som opføres som to fritstående bygninger i 5 etager

Der opføres i alt 3.136 m², og boligerne bliver på ca. 35 m²

Også denne gang har Kaj Mäckler været visionær og valgt det banebrydende Futura+ vinduessystem med Idealcore™– en uforgængelig og højisolerende kerne – udviklet og produceret på vores fabrikker i THY.

 

Jeg glæder mig særligt over et mangeårigt samarbejde med Kaj Mäckler og også nu hans søn Fin i Mäckler, som er en vigtig brik i Mäckler Erhvervsbyg ApS.

 

Tak for ordren, vi glæder os til at byde ind i konkurrencen på det næste projekt fra Mäckler Erhvervsbyg.

 

Claus Winther

     

Vis knapper
Skjul knapper