Hop til indholdet.

 – STILLINGEN ER BESAT –

 

Er du den nye medarbejder til vores vedligeholdsafdeling? Vi søger en ny kollega på fuld tid til vores daghold!

Er det naturligt for dig, at tage ansvar for både den tekniske og den procesmæssige funktion af fabrikkens udstyr? Er du typen, der altid vil sikre den rigtige fremadrettede løsning?
Så er du måske lige præcis den vedligeholdelsesreparatør/tekniker, som vi står og mangler!

Vores afdeling består af cirka 20 engagerede kolleger med en bred faglig baggrund indenfor smede-, elektriker- og automatik. Arbejdsopgaverne er primært baseret på planlagt- og nedbrudsvedligehold samt mindre ændringsopgaver på procesudstyr i vores moderne fabrik.

Dine arbejdsopgaver

  • Vedligeholde procesanlæg, træbearbejdningsmaskiner, limanlæg, maleanlæg, CNC maskiner, støbeanlæg m.m.
  • Indgå i vagtordning
  • Deltagelse i alle afdelingens daglige opgaver fra stort til småt

Din personlige profil

  • Du er elektriker, automatiktekniker eller tilsvarende
  • Du har erfaring indenfor industri
  • Du har erfaring med fejlsøgning på produktionsudstyr
  • Du har kendskab til Omron og Siemens plc-programmering, kendskab til Beckhoff vil være en fordel

Vi tilbyder

Et job i en moderne industrivirksomhed, som er i en rivende udvikling, hvor vi har produktion af vinduer og døre.
Fabrikken er i drift i ugens 5 dage på 3 forskellige skift.
Vi har et udfordrende og åbent arbejdsmiljø i gode rammer med ambition, teamwork, ansvarlighed, ærlighed og performance i højsædet.
Derudover tilbyder vi faglige udfordringer samtidig med, at ansvar er delegeret til den enkelte medarbejder, og vi lægger derfor vægt på selvstændighed, stabilitet og gode samarbejdsevner.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vedligeholdschef Mejner Kristensen på telefon 40293410.

Ansøg herhttps://app.jobmatchprofile.com/aruauw

Ansøgningsfrist
Vi evaluerer løbende ansøgninger – og vi indkalder løbende til samtaler.

 

Hos os er godt nok aldrig godt nok!
Derfor lægger vi al vores thyboske stædighed i at udvikle vinduet. I at forbedre holdbarhed, isolering, vedligeholdelse og design gennem nye materialer, nye konstruktioner og nye produktionsmetoder.

Som de eneste i verden producerer Idealcombi facadevinduer med Idealcore™ – en epokegørende karm, hvor karmfalsen hele vejen rundt er fuldstøbt i termisk PUR.

Idealcombi har, siden det første vindue blev fremstillet i 1973, haft domicil i Thy, og hovedsædet i Hurup rummer i dag 100.000 m2 til produktion og administration med mere end 550 ansatte. Herfra har Idealcombi gennem mere end 40 år fremstillet vinduer og yderdøre i høj kvalitet. Innovation er et grundlæggende omdrejningspunkt i virksomheden, og man stræber kontinuerligt og målrettet efter at være først, når det gælder udvikling af vinduer og døre til nutidens og fremtidens behov – væsentligste parametre er design, funktion, energiforbrug og optimal miljøvenlig produktion, hvor hver eneste medarbejders kompetencer er en afgørende faktor.

Vis knapper
Skjul knapper