Hop til indholdet.

Stor interesse for de indadgående serie

Siden vi løste et stort arkitektonisk dilemma, ved at give frihed til at kombinere indadgående og udadgående vinduer, uden at gå på kompromis af det æstetiske helhedsindtryk, har vi oplevet en støt stigende interesse for de indadgående serier.

Det er er lanceringen af de innovative indadgående vinduesserier, Frame I og Nation I det hele handler om. Vi har nemlig gjort det muligt at kombinere indadgående og udadgående vinduer,  uden at forskellen ses, ved at konstruere en karm-rammehøjde som er den samme, og identisk med det udvendige udseende.

Topmoderne-vinduesanlæg fra Tyske Weinig

Interessen har været så stor, at vi har måtte opruste i stor stil. Vi har nemlig investeret i endnu et topmoderne Conturex-vinduesanlæg fra Weinig, med Junget som totalleverdør. Indkøbet skal styrke vores kapacitet til at imødekomme kundernes behov for kortere leveringstid.

Og når vi skriver topmoderne, så mener vi virkelig TOPMODERNE. Når først Conturex-anlægget er i gang, er det som at se en minutiøs koreograferet dans. Der er nemlig ingen slinger i valsen! Vi fodrer maskinerne den med data som har aftalt med vores kunde og maskinen gør præcis dét, den bliver bedt om – bearbejder de forskellige emner med f.eks. den fræsning eller profiler der ønskes. Gennemløbstiden fra firkantet pind til færdig profil er reduceret fra én dag til 1. min. Fleksibiliteten og kapaciteten er derfor øget med 100%, og energiforbruget er reduceret med 40%. Conturex’en giver os derfor mulighed for at producere flere vindueselementer, præcist fremstillet og i højeste kvalitet.

Vinduesbranchens fyrtårn

Ved at fordoble vores kapacitet og forbedre vores produktionsmuligheder, kan vi fortsætte med det vi er bedst til – nemlig at udvikle og gentænke fremtidens vinduer. Vores evige mål er at forblive vinduesbranchens innovative fyrtårn, som sikrer danskproduceret vindueskvalitets til vores kunder i ind- og udland.

 

Se Conturex-anlægget i action og billeder af nedtagning af den ældre maskine. Og ikke mindst gruppebilledet fra da Idealcombi-delegationen, sammen med Junget maskinteam, var på besøg på Weinigs fabrik i Tyskland.

  • Besøg hos Weinig
  • Idealcombi Conturex
  • Idealcombi Conturex
  • Idealcombi Conturex
  • Idealcombi Conturex
Vis knapper
Skjul knapper