Hop til indholdet.

Det kan være en svær beslutning, om du skal vælg indadgående eller udadgående vinduer til dit projekt. Derfor har vi lavet et lille opsummering af fordele og ulemper ved både indadgående og udadgående vinduer. Hvis nedenstående ikke besvarer dine spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os for personlig hjælp.

Besøg eventuelt et af vores showrooms for at se alle mulighederne.

Skal jeg vælge indadgående vinduer?

Idealcombi Futura+i, Frame I og Nation I leveres alle med kip-dreje funktion som standard - dette betyder, at de enten åbner indad som et sidehængt vindue eller vipper indad som et bundhængt vindue.

Indadgående vinduer er nemme at rengøre indefra - da de åbner ind i dit hjem. (Drejefunktion)

Kippet indad i ventilationspositionen åbnes vinduet i toppen, så der skabes ventilation.

Indadgående vinduer tillader brug af eksterne skodder, insektnet og balustrader.

Genstande på vindueskarmen indenfor kan blive stående, når du vipper vinduet i ventilationsstilling - men skal fjernes, når du åbner vinduet med drejefunktionen.

Idealcombi Futura+i, Frame I og Nation I bruges f.eks. til en fransk altan.

Idealcombi Futura+i vindue anvendt til fransk altan

Skal jeg vælge udadgående vinduer?

Idealcombi Futura+, Frame IC & Nation IC er alle udadgående vinduer med Futura+ i den moderne, minimalistiske stil med smalle rammer, og Frame IC og Nation IC i den traditionelle karm-rammekonstruktion.

Ved åbningen af ​​vinduet er det muligt at have planter, pynt og persienner / gardiner på indersiden af ​​vinduet.

Til udluftning kan de udadgående vinduer begrænses i en ventilationsstilling, med en åbningsbegrænser eller ved hjælp af grebsbremse.

Udadgående vinduer fås med en række forskellige åbningsfunktioner; topstyret, vendbart, sidestyret og sidehængt, hvor topstyret og sidestyret tillader rengøring indefra.

Idealcombi Futura+ udadgående vindue og vindue med fast ramme

Hvad ser bedst ud? Indadgående eller udadgående vinduer?

Traditionelt var indadgående vinduer lidt klodsede og matchede ikke de slanke profiler på de udadgående vinduer - men med introduktionen af ​​Idealcore™ kunne Idealcombi producere både indadgående og udadgående vinduer med samme slanke 53mm aluminiumsprofil.

På billedet nedenfor kan du se, hvordan et vindue med fast ramme, et udadgående vindue og et indadgående vindue alle ser ens ud udefra.
Dette giver dig friheden til at vælge den åbning, du har brug for i hvert enkelt rum i bygningen og stadig bevare et ensartet og æstetisk udseende udefra.

Også Frame IC kan kombineres med Frame I og Nation IC med Nation I - uden at gå på kompromis med arkitekturen, da de har samme udvendige design og dimensioner.

Idealcombi's indadgående serier kan med andre ord frit kombineres med deres udadgående søsterserier - uanset åbningsfunktioner.

 

Kombination af indadgående og udadgående Futura+ vinduer

Vis knapper
Skjul knapper