Hop til indholdet.

Projektet Bodenhoffs Plads på Christianshavn er ved at være afsluttet.

Vi har været på besøg og talt med Thomas og Brian fra Øens Murerfirma A/S, som var i fuld gang med montagen af facadedøre, da vi kom forbi.

De var glade for besøget, og fik et par fif med på vejen om terrassedøre af vores servicemontør Tex.
Vi fortalte desuden om muligheden for et opstartsmøde, hvor der instrueres i korrekt montage på det specifikke projekt – noget som mange vinduesmontører er rigtig glade for, da de bliver klædt godt på til montagen af Idealcombi vinduer.

I den forbindelse er vores nye montage app også et godt redskab til på en hurtig måde at få svar på eventuelle spørgsmål om montagen.

Til projektet er valgt  Idealcombi’s populære Frame IC serie, som gengiver trævinduets harmoniske linjer og opbygning med en glaslistemarkering i aluprofilet.
Vi har blandt andet leveret indadgående enkelte og dobbelte terrassedøre, facadedøre med sidepartier og vendbare vinduer til projektet.
Derudover har Idealcombi leveret indadgående trævinduer til hele pakhuset samt buede indadgående dobbelt- og enkeltdøre.

Mere end 1.000 elementer er ved at være færdigmonteret.

 

Frame IC er en videreudvikling af Danmarks første originale karm/ramme træ-alu vindue, hvor kernen i konstruktionen er af det højisolerende og uforgængelige Idealcore™ , som sikrer god energiperformance, minimal vedligeholdelse og lang levetid.

 

Administration: BO-VITA

Rådgivning:  Borum Byggerådgivning

EntreprenørØens Murerfirma A/S

 

                             

Vis knapper
Skjul knapper