Hop til indholdet.

Helt fra vores begyndelse i 1973 har vi hos Idealcombi altid tilstræbt at være på forkant med den nyeste teknologi i udviklingen af vinduer.
Senest har vi som de første i verden indbygget den banebrydende idealcore™-teknologi i vores facadevinduer.

Vi er kendt for og hylder samarbejdet i øjenhøjde, og ønsker samtidig at sikre, at vi hos Idealcombi som virksomhed benytter os af moderne teknologiværktøjer i vores dagligdag sammen med jer som vores kunder.

Takket være fremskridtet indenfor videokommunikation, tilbyder vi nu at udvide brugen af denne form for kommunikation i øjenhøjde, for at forbedre kundeoplevelsen yderligere.

Idealcombi’s ambition er, at gøre dit vinduesvalg så nemt og problemfrit som muligt, og vi mener, at brugen af videomøde, kan være et godt værktøj til at opnå dette.

 

Derfor!  Vil du gerne se Idealcombi-produkterne i brug …. men har du ikke mulighed for at besøge et af vores showrooms? Ingen problemer!

Hos Idealcombi kan vi arrangere en virtuel tur for dig i showroomet ved hjælp af videoopkald. Her kan du opleve, hvordan vores produkter kan anvendes og benyttes og du kan se, hvilke af vores produkter, der passer bedst til dit projekt.

 

Vil du gerne tale “face-to-face” om dit projekt og se det tage form i real-time? Hvorfor så ikke booke et videomøde med din sælger?

 

Vi håber, at dette vil forbedre kundeoplevelsen, når du skal bestille vinduer til dit projekt.

 

 

Vis knapper
Skjul knapper