Hop til indholdet.

… og det er der en god grund til

Hos Idealcombi sætter vi en ære i at producere vinduer til renoveringsprojekter med stor respekt for arkitektur og historie.

På den måde bevares bygningernes oprindelige udseende og arkitektur.

Netop udseende og design ind- og udvendig var blandt den væsentligste årsag til, at vi udviklede vores Nation-design i tæt samarbejde med stadsarkitekten i København.

Københavns ofte fredede bygninger manglede nemlig et moderne alternativ til udskiftningen af de originale vinduer i den ældre boligmasse fra det forrige århundredeskifte.

Resultatet blev et nyudviklet træ/alu vindue med gengivelse og udseende af den originale kitfals og med indvendige profileringer af karm, ramme og sprosser  – i dag er det et af de mest innovative, energibesparende og holdbare vinduer på markedet. Et moderne træ/alu vindue med klassisk udseende med en skjult indbygget højisolerende og uforgængelig kerne af Idealcore™.

Vinduet hedder i dag Nation IC og anvendes primært i renoveringsprojekter af boliger fra 1850-1960.

Ønskes et klassisk vindue med glaslistemarkering som i boliger fra 1960’erne og fremefter, anbefaler vi Idealcombi vinduesserien Frame IC, som er et alternativ til det originale trævindues udseende med udvendig markering af glaslister som indførtes ved termorudens indtog.

Frame IC gengiver trævinduets harmoniske linier og anvendes i dag til enhver type byggeri inden for såvel renovering som nybyggeri.

Har man derimod en nyere bolig med meget moderne og stilrene linier, har vi Idealcombi-produktserierne Futura+ og Futura+i – udadgående og indadgående vinduer med et ensartet slankt og funktionalistisk design – Design med smalle rammer og samme fordele, som Idealcombi-serierne Frame IC og Nation IC.

Vi har i gennem nu flere årtier været en del af mange spændende renoveringsprojekter – Vi har særligt sat vores aftryk på vores hovedstad Københavns bygningsmasse – Derfor kalder vi København for vores største showroom.

Men landsdækkende har vi fremstillet skræddersyede vinduer til alt lige fra store boligselskaber og andelsboligforeninger til mindre én-familieshuse.

Vi specialfremstiller vinduer, som er tilpasset lige netop det enkelte helt individuelle projekt

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få de helt rigtige vinduer!

 

Se eksempler på renoveringsprojekter her

 

Vis knapper
Skjul knapper