Hop til indholdet.

På en af de smukkeste placeringer på Kársnes ved Reykjavik skal danske Idealcombi vinduer indramme den fantastiske udsigt for kommende beboere.
Idealcombi skal levere ca. 600 store vinduespartier til det flotte byggeri.

 

Kópavogur i Island er en by i konstant udvikling med en levende kultur og historie, omgivet af natur og en række grønne områder.

 

Planlægningsmyndighederne har sat sig ambitiøse mål for udformningen af det nye boligområde og lægger stor vægt på kvalitetsdesign, udseende og design af individuelle bygninger og grunde.

På den bedste placering på Kársnes opføres lige nu et lejlighedskompleks med 86 lejligheder i forskellige størrelser og typer.

I form minder huset om strandklipper, da det står på en havgrund med udsigt over Fossvoginn.

 

Målet med bygningen er at skabe varme og velorganiserede lejligheder, som alle kunne tilbyde en fantastisk udsigt.

 

Der er derfor gjort en indsats for at finde vinduer, som sikrer, at der kommer så meget lys ind i rummene som muligt og rammer de smukke omgivelser ind.

 

Projektet, som er tegnet af arkitekterne Tvihorf ehf. får monteret store vinduespartier fra den danske vinduesproducent i Thy, som både udvikler og producerer vinduerne i Danmark.

Vinduerne er med en uforgængelig kerne af idealcoreTM særdeles velegnede til at modstå det barske klima, og det glæder Idealcombidirektør Claus Winther, at den nordjyske vinduesproducent endnu en gang får lejlighed til at levere vinduer til et prestigefyldt projekt i Island.

”Der er ingen tvivl om, at årsagen til vores succes i Island er, at vi har en unik produktpalette, som både matcher ind med den moderne arkitektur, og kan modstå de barske vejrforhold som Island har.

Samtidig har vi jo en lang referenceliste af spændende byggerier, som vi har begået igennem flere årtier til det islandske byggeri.” udtaler Claus Winther

 

Leigugardar ehf. er bygherre på projektet, som opføres af entreprenør AF Hus ehf.

 

 

Idealcombi vinduer - Vesturvör - Island

Vis knapper
Skjul knapper