Hop til indholdet.

Fra ’Ideal vinduet’ til ’Idealcombi’

Det er med stor glæde og stolthed at vinduesfabrikken Idealcombi d. 1. maj 2023 kan se tilbage på 50 år som dansk familiejet virksomhed. Meget har ændret sig siden den spæde start i forældrenes lade i Ørum, Thy, hvor brødrene Bent og

Henning Søgaard grundlagde virksomheden i 1973. I dag sidder sønnerne, de to fætre Martin og Michael, ved roret, og laden er skiftet ud med den mere end 100.000 m² store produktionsfabrik i Hurup som understøttes af diverse salgskontorer i Danmark og udland.

Missionen og værdierne er der dog ikke pillet ved.

Entreprenant og visionær tilgang har skabt resultater

Ca. 95% af Idealcombi’s arbejdspladser er placeret i Danmark, og familien har en klar og indiskutabel mission om fortsat at bevare virksomhedens produktion og arbejdspladser i Danmark – og særligt lokalt i Hurup, Thy. ”For i en tid hvor mange virksomheder flytter produktionen til udlandet, har vi altid set det som en styrke at være forankret i den jyske muld” fastslår Idealcombi ejer, Martin Søgaard. At produktionen er samlet under ét og samme tag, sikres ejerskab over alle processer, samtidig med at vi understøtter produktions-Danmark.

Medarbejderne – hjertet i virksomheden

Én af de vigtigste forudsætninger for udvikling og kvalitetssikring af Idealcombi’s produkter er, ud over at anvende et af Europas mest højteknologiske produktionsanlæg, uden tvivl vores dygtige og dedikerede medarbejdere. Og dem findes der mange af.

I årenes løb er det blevet både til mange 10, 15, 20, 25-års jubilæer, ja sågar 40-års! Med flere af dronningens tildelte fortjenstmedaljer.  Dét kan man kun blive ydmyg, glad og stolt over som virksomhed.

Banebrydende innovation og grøn fremsynethed

Lige siden begyndelsen har Idealcombi ville skabe det bedste kvalitetsvindue på markedet. Innovation og kvalitet er fuldstændig essentielt i vores DNA. Vi stræber konsekvent efter at være først, når det gælder udvikling af vinduer og døre til nutidens og fremtidens behov.

Vi ser os selv som bannerfører for udviklingen af vinduer, og har et ønske om at sætte dagsordenen som fyrtårnet for fremtidens vinduer i Europa.

Som ejer Mikael Søgaard plejer at sige ”Vi vil være de bedste, ikke nødvendigvis de største”. Derfor stræber vi konstant efter at forbedre og udvikle. Om det er holdbarhed, vedligehold, design gennem nye materialer eller nye produktionsmetoder, så forsøger vi altid at innovere og effektivisere, og altid med den grønne omstilling for øje. Vi arbejder nemlig intenst og målrettet med mange store og små bidrag til et fremtidigt grønt samfund, hvor vores vinduer skal ses som det ideelle valg.

Fejring

Der er lagt op til et brag af en fejring, som strækker sig over flere dage. Den helt store fejring løber af stablen d. 13. maj, hvor over 1.000 gæster er inviteret til fest på fabrikken i Hurup. Menuen er sammensat af gourmetrestauranten, Hotel Thinggården, og underholdningen leveres af Jonah Blacksmith og lokalbandet Kandis.

 

Læs mere om Idealcombi forretningseventyr HER

  • Idealcombi Hurup Fabrik
  • idealcombi-1984-nybyg-
  • Idealcombi-bent-og-henning
  • 98_jubilaeum_25-aar-idealcombi
  • Jubilaeum Skulptur Idealcombi
Vis knapper
Skjul knapper