Hop til indholdet.

Akelius, der overtog ejendommen i 2017, har igangsat stort renoveringsprojekt med Idealcombi som vinduesleverandør.

Duegården er en klassisk ejendom, som blev opført i 1963 og er tegnet af arkitekt Jørgen Haahr. Den består af to sammenbyggede bygninger opført med 14 opgange i alt.

Ejendommen fik for år tilbage udskiftet til træ/aluminium vinduer.

Men det har denne gang været et ønske at udskifte vinduer til nye moderne træ/aluminiumvinduer med ilagt termisk kuldebrosisolering i vinduernes ”våde zone” og med et udseende, som denne gang bedre tilgodeser ejendommens oprindelige arkitektur.

Med renoveringen får de 183 lejeboliger skiftet vinduerne til Idealcombi’s populære Frame IC serie, som gengiver ejendommens originale trævinduer og harmoniske linjer.

Projektet er kommet i stand via et tæt samarbejde mellem bygherre og Idealcombi, hvor blandt andet tidlige møder i Idealcombi’s showroom har været et godt bidrag til fælles forståelse og rette valg af design, farver, åbningsmuligheder m.v., som kunne besigtiges og vurderes før opgaven skulle prissættes.

Opgaven er nu gået i ordre og vores sælger Peter havde i sidste uge – på stort fælles infomøde for beboerne – fornøjelsen sammen med Elindco A/S, der skal stå for gennemførelsen af projektet, at præsentere Idealcombi som virksomhed samt vores produkt for ejendommens mange brugere.

Arkitekten på projektet er Werk Arkitekter ApS.

En rigtig god start på en vinduesudskiftning har endnu en gang bevist, at gode byggeoplevelser kan ske tidligt, når alle er interessenter i en vinduesudskiftning er involverede.

Idealcombi skal blandt andet levere facadedøre, 1-, 2- og 3-fags vendbare vinduer, store brystningspartier, indadgående og udadgående terrassedøre med overparti samt skydedøre.

Derudover skal Idealcombi levere ca. 800 blindfelter i sort aluminium, som monteres mellem de vendbare vinduer til projektet.

 

Længere holdbarhed med uforgængeligt materiale i ”våd zone”

Frame IC er en videreudvikling af Danmarks første originale karm/ramme træ-alu vindue, hvor kernen i konstruktionen er af det højisolerende og uforgængelige idealcore™, som sikrer god energiperformance, minimal vedligeholdelse og ekstra lang levetid.

 

Vis knapper
Skjul knapper